sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Kutomusta ja kulttuuria

Tässä menneillä viikoilla kudoin työkaverini tytölle nilkuttimet ja ranteenlämittimet seiskaveikasta. Toivottavasti lämmittävät hyvin!


Tässä sukat neulottuna spiraalina, näkyy ehkä paremmin tuossa kuvassa, kun sukat eivät ole jalassa. Ja näissä ei siis ole kantapäitä ollenkaan, pelkkää putkea. Hitoksee mie hukkasin vyötteen, mutta lanka on virontuontia kuitenkin (step?)

Nämä sukat on tehty Let`s knit aloe vera- langasta vahvistettuna Wetterhoffin Silvia aloe vera-langalla. Tuo Let`s knit-lanka tuntui niin älyttömän ohuelta neuloa, että halusin jonkun toisen langan rinnalle.


Sitten meillä oli lankasiskotapaaminen neulomisen ja herkkujen kera. Katselimme myös innolla slopestyeä telkkarista ja olimme erittäin iloisia kun bongasimme maajoukkuevalmentajan KUTOVAN  Tonterin sännätessä rinteeseen!! Lehdestä sitten luin, että tämä valmentaja kutoo sinivalkoista kaulahuivia Rioon lähtevälle joukkueelle. On kuulema vähän hidas, mutta kehittyy!! :D  Aivan mahtavaa!!!

Illalla oli sitten vielä kultturelli pläjäys eräässä bubissa. Kävimme katsomassa Esko Rissasen esitystä Mielensäpahoittaja ja ruskeakastike, perustuu Tuomas Kyrön kirjoihin. Oli kyllä hyvä esitys!


5 kommenttia:

  1. No niin oot kerinny taas kaikenmoista ;-)
    Paitti, että nuo sukat kerkisin nähdä jo männä viikonloppuna.
    Ja silloin meillä olikin Kässäkerhon kanssa niin mukavaa, että naurattaa vieläkin sitä muistellessa ;-D
    Terkkuja vaan kaikille Anskuille ja Mirkuille! Suunnittelupalaverissa tavataan ;-)

    VastaaPoista
  2. No kylä oli niiin hauskaa että! Koskas meillä ny ei olis :D

    VastaaPoista
  3. Tuommoiset nilkuttimet mäkin tarttisin, mutta en silloin niitä muista kun tarttisin tekemistä :)
    Kiitos mukavasta lankasiskotapaamisesta ja nähdään taas :)

    VastaaPoista
  4. No oot sä kanssa kerkeeväinen! Mä oon vaan koukutellut niitä ihania keittiöliinoja sun ohjeella, kolmas kohta valmistuu...kun vielä sais päivitettyä blogin...

    VastaaPoista
  5. Kiitos lankasiskoille, oli mukavaa!!

    VastaaPoista