lauantai 23. marraskuuta 2013

Kädentaidot Tampereella

Käytiin koko perheen voimin käsityömessuilla Tampereella viikko sitten. Porukkaa oli kyllä liikkeellä kuin meren mutaa, ja jonotettiin ihan moottoritieltä saakka messuhalliin jo ennen yhdeksää!

Vähän on epätarkka kuva, mutta todella ihania huovutettuja hevosia oli tehty muotooon jos toiseen. Kovin en messuilla kuvaillut, sillä siellä oli kuvauskielto, ja olisi pitänyt kysyä joka kerta lupaa kuvaamiseen.
 

Ja tämä yksi komistus, siis tää on livenä vielä komeampi kuin kuvassa, lähti sitten meidän mukaan ja yllätys yllätys, ei suinkaan Anskun hevoseksi vaan minun ja isännän!!! Me jotenkin vaan rakastuttiin tähän ensisilmäyksellä! Siis niin upea huovutettu tapaus oli, että tämä sieltä korista suoraan hirnui, että ottakaa minut mukaan!!

Nämä sitten tarttuivat matkaan, kirjoja oli halvalla, tuo tuubilanka oli edullisempi kuin se viimeksi ostamani. Tuosta ihanasta kirjavasta kerästä teen Miksulle jou-pipon :D. Semmoinen köysä tapaus tulossa. Ja kudetta piparipannunalusiin tai koreihin.

Nämä sukat valmistuivat työkaverilleni.

2 kommenttia:

  1. No onpas siellä ollut heppa poikineen! Onpa hieno tuo mikä teidän matkaan sieltä lähti :) Teillä oli varmasti kiva päivä. Huomenna sitten nähdään :)

    VastaaPoista
  2. Ihanianhuopaheppoja! Ihan oikean näköisiä ;-) ja jokainen oma persoona, varmasti ;-)

    VastaaPoista